Vuosikymmenien kokemuksella

Yritys

Kokemusta asuntokaupasta asiakkaiden parissa jo vuosikymmeniä!

Kotiapaja Oy – vuodesta 2012 Sp-Koti Kotiapaja Oy – on 1998 Hämeenlinnassa ja 1999 Porissa toimintansa aloittanut kiinteistövälitysyritys. Omistajan yli 30 vuoden kokemus alalla on koulittu paikallisina osaamisina kiinteistönvälityksessä  ja lisäksi  vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä.

Turkissa yhteistyökumppaniksemme olemme  valinneet – suosittelujen perusteella – suomalaisturkkilaisen perheyrityksen Asuntoalanyan.

Valitsemme rakentajakumppaneiksemme arvostettuja ja luotettavia rakennusyhtiöitä, jotka ovat omalla alallaan huippuluokkaa ja omaavat pitkän kokemuksen rakennusalalta.

Kaksikulttuurisena perheyrityksenä  kumppanimme ymmärtää sekä Suomen että Turkin kulttuurin väliset erot ja mahdolliset hankaluudet, jotka suomalainen joutuu kohtaamaan asuessaan Turkissa. Kaksikulttuurisuus antaa mahdollisuuden esittää asiat ymmärrettävästi ja ilman hankaluuksia.

Kauttamme saatte  ystävällistä ja taatusti henkilökohtaista palvelua joka ei suinkaan pääty kauppakirjan tekoon. Autamme mielellämme myös käytännön asioiden järjestelyissä ennen ja jälkeen kaupan.

Ulkomaan asuntojen internetsivustomme löytyvät osoitteista

www.kotiturkista.com

www.kotiespanjasta.com

 

Tervetuloa asiakkaaksemme !